Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Zip mat zwart

Piaggio is de beroemde scooter fabrikant uit Italië. Na de introductie van hun eerste scooter onder de naam Vespa hebben ze hun merk uitgebreid waarbij ze ook andere scootermerken hebben opgekocht. Ook onder de naam Piaggio maakt deze fabrikant een lijn scooters in het middenklasse segment waarbij de prijs in het midden ligt, maar met absolute klasse kwaliteit en design! Neem bijvoorbeeld de Piaggio Zip Special 50 4-takt scooter. Dit model is verkrijgbaar in Zip mat zwart en Zip hoogglans wit kleurstelling, beide voorzien van een speciale print. De Zip mat zwart uitvoering is stoer, de Zip wit hoogglans uitvoering is elegant. Voor welke versie je ook kiest, dit is een topklasse scooter waar je heerlijk op kunt rijden in stijl!

 

Piaggio Zip mat zwart

De Zip mat zwart uitvoering is de stoere kant van de Zip. De lak is in mat zwart, een opvallende verschijning. Daarnaast is de overkapping voorzien van een leger motief waarmee het een heel stoere scooter is geworden. Voor stoere mannen of stoere vrouwen die op zoek zijn naar een uitstekende scooter met een macho uiterlijk.

 

Piaggio Zip hoogglans wit

De Zip hoogglans wit uitvoering heeft een elegante bloemenprint. Daarmee is dit een uitstekende uitvoering voor echte dames, ook heren die van een lichte touch houden kunnen op deze pittige scooter in stijl rijden! De strakke lijnen in combinatie met de frisse kleurstelling biedt een opvallende en unieke scooter die direct opvalt in het verkeer.

 

Piaggio Zip Special 50

Of je nu kiest voor de Zip mat zwart of voor de Zip hoogglans wit uitvoering, de Piaggio Zip Special 50 heeft een strakke en moderne vormgeving en is verkrijgbaar in 25 km/u uitvoering en 45 km/u uitvoering. Het design is modern, de unieke prints maken deze Zip uitvoeringen echt Speciaal met een hoofdletter “S”.

 

Rijden met klasse doe je op de Piaggio Zip Special!

https://www.fastfuriousscooters.nl/piaggio/piaggio-zip/