Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent is uw partner voor het inrichten van uw tandartspraktijk!

Voor de beste kwaliteit spullen en inrichting van uw tandartspraktijk, bent u bij All Dent aan het juiste adres. All Dent is de expert als het gaat om tandartspraktijken herinrichten of te stijlen. Ze hebben alles om uw praktijk te voorzien, van meubels en speciale stoelen tot tandartsapparatuur. Alles op 1 plek te vinden! Praktijkinrichting bij All Dent is een goede keuze voor vergaande professionalisering van uw praktijk.

De producten van All Dent

All Dent heeft allerlei verschillende soorten producten waar u uit kan kiezen. Veel klanten van ons zijn merktrouw als het gaat om apparatuur. Wij hebben bekende en aanbevolen tandartsapparatuur merken waarmee bijna elke praktijk mee werkt. Zo heeft u een ruim aanbod aan keuze. All Dent zorgt niet alleen voor de apparatuur om uw klanten mee te behandelen, ook voor de inrichting van uw praktijk bent u hier aan het goede adres. Bijvoorbeeld spullen voor een mooie wachtkamer of receptie. Wat wij ook bieden is het monteren van uw aankoop bij ons. Dit kost niet veel extra geld en u kunt dan meteen aan het werk met uw nieuwe product. De keuze is echter aan u of u deze dienst door ons wilt laten doen of door een externe partij.

Ervaring van een klant

‘Ik ben met mijn tandartspraktijk verhuist en wilde wat nieuws proberen met de inrichting. Vele website boden veel spullen aan, maar de prijs die ze voor sommige dingen vroegen waren niet normaal. Voor maar 3 spullen was ik al een fortuin kwijt. Gelukkig kwam ik snel op de webshop van All Dent terecht. Ik vroeg hen om advies voor mijn nieuwe praktijk en ik had er veel aan! Nadat ik in de webshop had gekeken heb ik hun advies opgevolgd en heb ik daar al mijn aankopen gedaan. Een paar dagen later kwamen ze deze helemaal monteren en kon ik er meteen mee aan de slag! Ze waren erg vriendelijk en hielpen graag. Ik heb een super ervaring met dit bedrijf en wil graag de samenwerking blijven houden!’

Bekijk de webshop!

Wilt u ook weten wat All Dent voor uw tandartspraktijk kan betekenen qua producten of diensten? Bekijk dan de webshop voor alle producten en de website voor meer informatie over het bedrijf zelf en de contactgegevens.