Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Waarom een Christelijke rondreis Israël

Via een Christelijke rondreis Israël beleeft u een ervaring die u nooit had willen missen en nooit meer vergeet. Geen enkel ander land is zo divers en fascinerend in historische, religieuze, menselijke, culturele en culinaire zin als Israël.

Een Christelijke rondreis Israël, uniek in zijn soort

Met een Christelijke rondreis Israël bezoekt u zonder twijfel een van de meest interessante en fascinerende plaatsen op de wereld. Israël is een unieke plaats, het is de bakermat van de belangrijke monotheïstische religies. Israël heeft een rijk geloof, geschiedenis en archeologie.

Ontdek een ongekende verscheidenheid

Israël is rijk aan een verscheidenheid aan landschappen, van de Hermon piek die besneeuwd is in de winter, en de dorre woestijn van de Negev. De bergen van Galilea aan de ene kant, en de Dode Zee – de laagste plaats op aarde, 430 meter onder de zeespiegel! – Aan de andere kant. De Middellandse Zee, het Galilea-meer en de Rode Zee. Dit alles op een klein oppervlak van iets meer dan 23.000 vierkante kilometer, met de langste weg van het land die slechts 486 kilometer lang is!

Het weer en meer

Het grootste deel van het jaar is Israël een plaats van comfortabel weer. Inderdaad juli en augustus worden beschouwd als erg warm, maar toch kunt u er ook dan nog steeds veel plezier hebben. Januari en februari zijn typisch regenachtige maanden, maar ook dan kunt u genieten van het land en profiteren van de beste laagseizoen prijzen. Dit is een geweldige tijd om te ontsnappen aan een koude winter in Nederland. De rest van de maanden van het jaar zijn prachtig, perfect voor een bezoek, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom tot volledige bloei in Israël

Israël is het antwoord op al uw wensen, verlangens en dromen. Bent u bezig met het plannen van uw volgende vakantie? Ga dan zeker met Israël Idoed Reizen naar Israël en bereid u erop voor om betoverd te worden! Boek één van de rondreizen van Israël Idoed reizen en u zult het land aanraken, ruiken, voelen en proeven. Israël laat al uw zintuigen volledig tot leven komen.