Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verhuischecklist en verhuisbedrijf Den Haag

Een verhuizing kan veel stress geven. Met behulp van deze checklist en een verhuisbedrijf uit Den Haag kan je alles wat meer op een rijtje zetten, rust creëren en zorg je dat je niks vergeet. Deze checklist loopt van voor tot na de verhuizing. Ook is het belangrijk om van tevoren bepaalde keuzes te maken zoals ga je zelf verhuizen of regel je een verhuisbedrijf uit Den Haag of welke stad je ook naar toe gaat.

 

Voor het verhuizen

Voordat je aan het echte verhuizen gaat beginnen zijn er al een aantal belangrijke zaken die je moet doen zoals het verzamelen van al je sleutels bij familieleden en andere mensen die jouw huissleutel hebben. Denk ook aan het overzetten van je televisie/internet abonnement. Ga je verhuizen naar een andere plaats of gemeente en kan je niet bij dezelfde sportschool of vereniging blijven? Vergeet niet je lidmaatschap op te zeggen. Ook gas, water en licht moet opgezegd worden voor je huidige woning maar ook aangevraagd worden voor je nieuwe woning. Zorg dat dit geregeld is voor de verhuisdatum zodat er in ieder geval elektriciteit is. Voordat je gaat verhuizen is het ook belangrijk om een adreswijziging door te geven. Je kan een aantal maanden van tevoren je post in de gaten houden van wie je allemaal wat binnen krijgt, geef aan deze adressen door dat je gaat verhuizen.

 

Vlak voor de verhuizing

Nu de verhuizing dichtbij komt is het belangrijk om nog wat kleine dingetjes te regelen. Zet de koelkast en vriezer uit zodat deze schoon en droog zijn tijdens de verhuizing. Hou waardevolle spullen apart en verhuis deze zelf op de verhuisdag. Zorg dat je belangrijke EHBO spullen altijd bij de hand hebt. Sluit het water, gas en elektra af en check of je een parkeervergunning nodig hebt voor de verhuiswagen.

 

Na de verhuizing

Als de verhuizing voltooid is, zijn er nog een paar dingetjes die geregeld moeten worden. Loop de gehele inboedel na of er schade is ontstaan en geef dit door aan het verhuisbedrijf of de verzekering. Controleer als laatste of de post die nog aankomt op je oude adres wordt doorgestuurd naar het nieuwe adres.