Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

SAM Design een nieuwe website laten maken

 

Elk bedrijf heeft op een gegeven moment een nieuwe website nodig. Men kan niet eeuwig teren op de website gemaakt door een stagiair maar moet op een gegeven moment toch op zoek naar een webdesign bureau om een nieuwe website te bouwen. Zeker in de huidige tijd van internet is het hebben van een verouderde website heel slecht voor elk bedrijf. SAM Design te Breda kan voor elke klant een moderne website in elkaar zetten die een goed visitekaartje is voor het eigen bedrijf. Hier onder vertellen we kort de stappen van een nieuwe website laten designen door SAM Design.

 

Binnenkomen bij SAM Design

Bij binnenkomst bij SAM design wordt de klant gevraagd wat de wensen zijn voor de nieuwe website. Is er een bepaald kleurschema dat gewenst wordt of is dit open voor interpretatie? Wanneer het bedrijf al een huisstijl heeft is het verstandig de website ook volgens deze kleuren te maken. De wensen worden besproken en de designer kan aan de gang met de volgende stap.

 

De conceptversie voor elke pagina aanmaken

Nadat de wensen en eisen besproken zijn kan de designer aan het werk met de conceptversie van elke pagina. Voor elk soort pagina op de website wordt een conceptpagina aangemaakt waarbij de klant kan zien of hij tevreden is. De concepten kunnen wat heen en weer gestuurd worden tot de klant helemaal tevreden is.

 

Na de conceptversie

Wanneer de conceptversies zijn goedgekeurd is het tijd voor de designer om de website in te vullen. Dit doet hij dan wel met content die aangeleverd is door de klant, dan wel in samenwerking met ene marketeer van het eigen bedrijf. Dit is afhankelijk van de wensen van de klant.

 

De lancering

Na deze punten kan de website gelanceerd worden. Vanaf dit punt is de website door iedereen te vinden en kan u genieten van het nieuwe imago voor uw bedrijf!