Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Professionele tandarts apparatuur bij All Dent

Bent u op zoek naar professioneel tandarts apparatuur? Dan is bij deze uw zoektocht beëindigd, want All Dent is dé plek voor al uw tandarts inkopen. Zij hebben echt alles wat uw tandarts hartje begeert. Van röntgenapparatuur tot meubilair voor in de wachtkamer, echt alles! Laat u overhalen door de professionele tandartsapparatuur van All Dent.

Het aanbod aan tandarts apparatuur

Het assortiment aan tandarts apparatuur is erg breed en diep bij All Dent. Iedere tandarts heeft zijn eigen favoriete merk. Daarom bieden wij de beste merken die er verkrijgbaar zijn in de tandarts wereld. U kunt ook gewoon langskomen voor advies voor uw tandartspraktijk, want als u bijvoorbeeld een nieuwe tandartspraktijk wilt beginnen, kunt u goed advies gebruiken over de plaatsing van producten en meubilair. Zelfs voor de verlichting kunt u bij ons terecht! Wij maken een geheel lichtplan voor in de kamers, zodat het praktisch is maar toch ook sfeer levert.

Wat kan All Dent extra aanbieden?

Als u bij onze producten aanschaft, komen wij deze persoonlijk op locatie brengen. Omdat wij niet werken met een tussenhandel bij uw levering, kunnen wij deze sneller bij u op locatie brengen. Dit verminderd ook de kans op schade aan uw product. Naast dat wij het product leveren, komen wij deze ook monteren in uw praktijk! Wij werken met de beste vakmannen die op dit gebied al meerdere jaren ervaring hebben. U hoeft zich helemaal niet te zorgen dat er iets fout gaat, want zij zijn de experts! Valt u iets op aan onze manier van werken en wilt u hier wat van zeggen? Wees niet bang om dat aan te geven. Wij willen graag meer leren over de ervaring die u beleefd. Onze medewerkers zijn klantgericht en vragen altijd om feedback.

All Dent

Wilt u meer weten over de specialist van praktijkinrichtingen? Op de website van All Dent vindt u het gehele assortiment aan producten en voor uw tandarts praktijkinrichting. Kom ook gerust langs in onze showroom voor deskundig advies over bepaalde apparaten en probeer daar zelf eens wat uit! Onze medewerkers staan klaar om u daarin te begeleiden.