Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Meubeltransport een ideale uitkomst

Regel uw meubeltransport veilig en vertrouwd

Een interieur is heel persoonlijk. Wanneer u veel waarde hecht aan karakter en het creëren van een geheel eigen stijl in uw woning, speurt u wellicht op markten of op plaatsen zoals marktplaats.nl of catawiki.nl naar unieke meubelen. Terecht, want juist buiten de grote meubelfabrikanten om, vindt u bijzondere en zelfs unieke kasten, stoelen, tafels en accessoires. Het vervoer van uw meubelen is in deze gevallen meestal niet inbegrepen waardoor een partij dat specialiseert in meubeltransport de ideale uitkomst is.  

Zelf uw meubeltransport regelen

Wanneer u een aankoop doet bij een andere particulier, bijvoorbeeld een verzamelaar van antiek, dient u vrijwel altijd zelf zorg te dragen voor het vervoer van uw aankoop. Ook bij bepaalde meubelspeciaalzaken en antiekhandelaren kan het voorkomen dat u zelf het vervoer van uw aankoop moet regelen, of dat er een hoge prijs wordt gerekend voor het vervoer van uw nieuwe aanwinst shackel hierbij langiustransport in voor al uw meubeltransport.  

Meubeltransport door professionals

In al deze gevallen is het verstandiger om het vervoer van uw aankoop uit te besteden aan een ervaren en integere partner. Op die manier weet u zeker dat uw nieuwe en kostbare meubel(s) zonder schade en binnen de overeengekomen periode worden afgeleverd. Zoekt u een betrouwbare en snelle oplossing voor uw vraagstuk met betrekking tot meubeltransport(en)? Langius dienstverlening  is de aangewezen partner op het gebied van vervoer en aflevering van meubels en andere consumentengoederen. Wij zijn gevestigd op een centrale locatie in Nederland. Vanuit Ede verzorgen wij al jaren vervoer van meubels en andere consumentengoederen. 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over onze aantrekkelijke tarieven? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een offerte bij ons aan voor uw meubeltransport.