Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Met deze tips haalt u uw verstopping snel weg!

 

Wij snappen als geen ander dat het lastig kan zijn om zelf korte metten te maken met een verstopping. Daarom leest u in dit artikel enkele tips om te zorgen dat uw verstopping binnen korte tijd kan worden verholpen. Dit bespaart u geld op de loodgieter, wat u daarna beter kan besteden aan leukere dingen. Dus haal uw armen uit de mouwen en maak gebruik van onderstaande tips om een verstopping snel en efficiënt te verhelpen.

Onstoppingsmiddel

Ontstoppingsmiddel kan een zeer effectieve methode zijn om een verstopping in uw afvoer snel weg te halen. Veel mensen denken alleen, dat door deze chemische middelen, de riolen vervuilt raken en het slecht is voor het milieu. Dit is niet altijd waar! Er zijn namelijk tegenwoordig ontstoppingsmiddelen te verkrijgen die ”vriendelijk” zijn voor het milieu en dus niet zo schadelijk zijn als wordt gedacht. Deze onstoppingsmiddelen zijn net zo effectief als de onvriendelijke variant en zijn daarnaast maar iets duurder! Kies daarom voor de milieu vriendelijke variant.

Zwanenhals leeghalen

de zwanenhals is de plek waar veel vuil zich in ophoopt. Door deze met regelmaat schoon te maken zorgt u dat deze goed doorloopt en er geen vuil blijft hangen. Als dit wel is gebeurt kan de ophoping gemakkelijk weg worden gehaald door de zwanenhals los te draaien. Let wel: zet er een emmer onder. Omdat de zwanenhals onderin het sanitair zit, blijft er veel water zitten, dat vuil kan zijn. Zorg daarom voor iets dat dit vuile water op kan vangen wanneer u de zwanenhals opent. Door bijvoorbeeld met een klerenhanger door de zwanenhals te gaan kunt u het vuil gemakkelijk uit de zwanenhals krijgen!

Een goedkope loodgieter kan ook de oplossing bieden bij een hardnekkige verstopping. SAM Loodgieter heeft tal van loodgieter die dit goedkoop en snel voor u kunnen oplossen. Neem contact met ons op en vraag naar een prijsindicatie!