Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Honeywell thermostaten

 

Wanneer mensen een thermostaat uitzoeken, vinden ze vaak een aantal zaken heel belangrijk. Het is gebleken dat mensen een modern design, een eenvoudige bediening en een energiezuinige werking het belangrijkste vinden. Veel thermostaten hebben wel één of twee van deze kenmerken, maar veel hebben helaas niet alle drie de kenmerken. De Loodgietshop heeft gelukkig een merk gevonden dat wel deze drie kenmerken met elkaar combineert; de Honeywell Thermostaat.

 

Eenvoudig en slim design

De Honeywell Thermostaat heeft een economische en efficiënte verwarmingsregeling, waardoor het zeer makkelijk wordt om energie te besparen. Je kan er zelf eenvoudig voor zorgen dat je verwarming nooit te hoog staat, zodat er nooit onnodig energie wordt verspild. Dit is goed voor het milieu, maar ook goed voor de portemonnee. Hoe minder energie je verbruikt, hoe minder je hoeft te betalen namelijk. Naast dat de Honeywell thermostaat energiezuinig is, is hij ook eenvoudig te bedienen. Er is een intelligente klokthermostaat zichtbaar op een displayscherm. Daarnaast is op dit scherm een zevendaagse weekprogramma in te stellen. Hierdoor kun je zelf voor elke dag een andere temperatuur instellen. Als je bijvoorbeeld weet dat je een bepaalde dag niet thuis bent, dan kun je instellen dat op die dag de thermostaat niet het huis verwarmt. Mocht je een andere dag bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd hebben in de kou buiten, dan kun je zorgen dat de verwarming extra hoog staat op deze dag. Naast deze voordelen heeft de Honeywell thermostaat en strak design dan in elk interieur past. Voor elke dag van de week kun je zes verschillende perioden instellen. Als je graag ‘s ochtends opstaat in een koel huis, maar wilt dineren in een warm huis, dan kun je dit zo instellen. Hierdoor zal je huis altijd de perfecte temperatuur hebben. Naast deze voordelen heeft de thermostaat ook nog eens vijf jaar garantie. Hierdoor ben je vijf jaar lang verzekerd van een goede Honeywell thermostaat.

 

Thermostaatkabels en kroonstrippen

Alleen een Honeywell thermostaat is niet genoeg voor de verwarming, dus schaf ook snel een thermostaatkabel en kroonstrip aan. Hiermee ben je volledig voorbereid op het reguleren van je huishouden. Ga dus snel naar de Loodgietshop voor de nieuwste Honeywell thermostaten, thermostaatkabels en kroonstrippen!