Accesspara transit services
Image default
Offers

Het aanpassen van mijn auto

Iedereen rijdt een auto op zijn eigen manier. Het is ook voor elke persoon anders hoe belangrijk de binnen- en buitenzijde van je auto zijn. Het kan zijn dat je hier veel waarde aan hecht, omdat je veel tijd in de auto besteedt of veiligheid erg belangrijk vindt. Er zijn verschillende manieren om nog meer plezier van je auto te hebben. In dit artikel wordt meer verteld over mogelijkheden die ervoor zorgen dat je meer plezier krijgt uit je auto.

 

Camera monteren

De eerste optie is een een achteruitrijcamera installeren. Een ongeluk kan zo gebeuren. Stel je bent met meerdere dingen tegelijk bezig en je rijdt achteruit. Boem. Er staat een paaltje die je geraakt hebt. Je hebt schade. Dit is toch zonde? Het kan voorkomen worden op een simpele manier: het monteren van een achteruitrijcamera. Het is fijn als je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over schade tijdens het inparkeren. Het raken van een paaltje bij het inparkeren is dan simpelweg verleden tijd.

 

Car kit

Het rijden van een auto wil je natuurlijk veilig doen. Dan is het slim om dit te doen met een carkit. Hiermee bel je eenvoudig handsfree via je Bluetooth carkit. Carkits zijn er in twee types. Het eerste type kan je laten inbouwen. Het voordeel hiervan is dat de carkit mooi is weggewerkt en je hoeft de carkit niet af en toe op te laden. Je kan ook zelf bepalen waar je een carkit ophangt. Deze tweede optie gaat in combinatie met een plug-and-playcarkit

 

Een luchtbed voor in de auto

Overnachten in de auto is meestal oncomfortabel. Een oplossing hiervoor is een auto luchtbed. Een luchtbed plaats je op de achterbank. Er kunnen twee personen op liggen.

Door je rust te pakken vergroot je de kans op veiligheid tijdens het autorijden, want je bent scherper. Het luchtbed kan goed van pas komen tijdens lange autoritten of na een avond stappen.