Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Goed lamelparket voor uw woning of bedrijf

Bent u op zoek naar een goedkope lamelparket voor uw woning? Dan kunnen wij u vertellen dat u vanaf nu niet meer verder hoeft te zoeken! Bax Houthandel biedt namelijk het beste lamelparket tegen de scherpste tarieven aan! Hierdoor bent u er altijd zeker van dat uw lamelparket van goede kwaliteit zal zien. Wij kunnen u namelijk garanderen dat de kwaliteit van het lamelparket erg goed is. Dit komt doordat wij precies weten waar het lamelparket vandaan komt en op wat voor manier de productie verloopt. Al het lamelparket dat wij aanbieden, is namelijk afkomstig uit onze eigen fabriek. Hierdoor zijn wij gedurende het hele productieproces aanwezig en kunnen wij u het beste advies geven over het lamelparket van Bax Houthandel.

Lamelparket wordt steeds populairder

Lamelparket is een vloersoort dat steeds populairder aan het worden is. Inmiddels hebben veel huishoudens en bedrijven lamelparket liggen. Daarnaast komt veel van dit lamelparket uit de fabriek van Bax Houthandel. Doordat al ons aangeboden lamelparket uit onze eigen fabriek komt, werken wij niet met tussenpersonen. Voor u heeft dit een erg groot voordeel. Wij hoeven eventuele tussenpersonen dus niet te betalen en daardoor zijn de vloeren van Bax Houthandel aanzienlijk lager geprijsd dan bij onze concurrenten. Hierdoor houdt u extra geld over in uw portemonnee en dat is natuurlijk altijd erg lekker!

Altijd de beste kwaliteit

Wij bieden verschillende soorten lamelparket aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een veel gekozen soort lamelparket, is het budget lamelparket. Dit lamelparket is erg scherp geprijsd en daardoor erg aantrekkelijk. Ook bij dit soort lamelparket kunnen wij u verzekeren dat de kwaliteit erg goed zal zijn. Neem een kijkje op de website van Bax Houthandel om te zien hoe alle vloeren eruit zien en welke vloer uw voorkeur geniet.

Van harte welkom in onze showroom

Wanneer u het fijner vindt om de vloeren in het echt te zien, dan bent u van harte welkom deze te komen bekijken in onze showroom in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag meer en helpen wij u bij het kiezen van de beste soort lamelparket voor uw woning of bedrijf!