Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een verhuisbedrijf in Rotterdam? We hielden een korte interview.

Stel dat je wilt verhuizen, daar komt dan een hoop dingen bij kijken – je moet namelijk niet alleen zoeken naar een nieuwe woning maar ook rekening houden met de daadwerklijke verhuizing die je zult moeten doen.

Een goed verhuisbedrijf inschakelen is verstandig, zij hebben hier namelijk dagelijks mee te maken en weten precies hoe ze een verhuizing zo efficient mogelijk moeten aanpakken.

We hielden een korte interview met Jonathan (de eigenaar van een Rotterdams verhuisbedrijf) hij heeft een verhuisbedrijf in Rotterdam heeft en vroegen hoe zij zo’n verhuizing nou planden om deze zo goedkoop mogelijk voor de klant te doen.

Hoe weet ik wat een verhuizing naar Rotterdam zal gaan kosten?

Op onze website kun je gemakkelijk aanklikken welke eigendommen en bezittingen je wilt verhuizen, je kunt snel aangeven hoe groot je woning is en bent zo direct op de hoogte van de kosten. Met een aantal klikken op de muis kun je aanklikken hoeveel vierkante meter je badkamer, woonkamer en slaapkamer is. Je wilt namelijk niet teveel betalen en daar hebben we tijdens het bouwen van de website goed rekening mee gehouden.

In welke plaatsen kan ik voor een verhuizing bij jullie terecht?

“Wij zijn als een echt Rotterdams verhuisbedrijf voornamelijk actief in Rotterdam, toch kun je bij ons ook terecht als je een verhuizing naar een andere woonplaats gepland hebt staan. Met onze werkbussen zorgen wij ervoor dat al uw spullen en eigendommen veilig wordt verhuist. Het laatste wat je wilt is dat je eigendommen beschadigd raken tijdens het transport. Die zorg nemen wij dus uit handen.”

Als een Rotterdams verhuisbedrijf, hoe ga je dan om met drukte op de Rotterdamse wegen?

“We hebben ruime ervaring met het doen van verhuizingen en vooral in de regio van Rotterdam Zuid, Oost, West en Noord. We weten precies hoe we de verhuisde spullen moeten vervoeren en hoe we moeten rijden.”

We willen graag Jonathan van verhuisbedrijf Rotterdam bedanken voor zijn tijd en het geven van deze interview.