Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een touringcar huren bij Noot

Heeft u binnenkort een touringcar nodig? Bij Noot kunt u een touringcar huren. U kunt bij ons terecht voor kleine bussen maar ook voor grote bussen. Heeft u de touringcar voor een dagtocht nodig? Bijvoorbeeld voor een schoolreisje, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We beschikken over comfortabel rolstoeltouringcars, voorzien van een hydraulische lift. Een touringcar bieden wij in van Tourist class tot Royal class.

Soorten touringcars die u bij ons kunt huren

Bij Noot kunt u verschillende touringcars huren. We hebben een uitgebreid aanbod aan touringcars in diverse maten en soorten.

  • Van 16- tot 62-persoonbussen

  • Functioneel, veilig en comfortabel

  • Uitermate luxe, denk hierbij aan: een koffiebar, koelkast, toilet, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen, zijdelings verstelbare stoelen (voor een bredere stoel), individueel instelbare verlichten etc. Allemaal aan boord!

Noot biedt passend busvervoer voor elk gezelschap.

Een touringcar huren op maat?

Het is uiteraard ook mogelijk om bi Noot een touringcar te huren op maat, naar al uw wensen. Noot biedt verschillende mogelijkheden om van de bus uw keuze maatwerk te maken. Wilt u uw touringcar voorzien van reclame van uw eigen organisatie? Dit is mogelijk bij Noot wanneer u een touringcar bij ons huurt. Zo kunnen wij de bussen ook ombouwen wanneer dat nodig is, zo kunnen wij een bus wat bestemd is voor 60 personen om bouwen naar een bus voor 40 personen.

Gelegenheden om een touringcar te huren

Er zijn diverse gelegenheden waarvoor u een touringcar kunt huren bij Noot. U kunt bij Noot onder meer een touringcar huren voor:

  • Compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen

  • Breng- en haalritten

  • Concert- of theater vervoer

  • Evenementen

  • Lijndiensten

  • Bedrijfs- of personeelsfeesten

  • Schoolreisjes

Ook kunnen we bij Noot Ede als u dat wenst het een gehele bedrijfsfeest of personeelsfeest voor u verzorgen. Noot heeft een uitgebreid netwerk met prima contacten die beschikken over feestlocaties, restaurants, hotels, noemt u het maar op. Wij maken van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest een fantastisch festijn.

Meer informatie over het huren van een touringcar van Noot?

Bent u van plan om een touringcar te huren bij Noot maar heeft u liever meer informatie? Wij zijn gevestigd in Ede, maar wij richten ons op de hele regio waaronder Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Doetinchem, Nijmegen, Utrecht en omstreken. Via onze website kunt u een offerte aanvragen als u een touringcar wilt huren. Wij adviseren u graag en vrijblijvend.