Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een scooter in de lease!

Je kunt ervoor kiezen om een brommer te kopen, maar een scooter is in de lease ook verkrijgbaar bij Polderscooter. Een scooter heeft natuurlijk een stuk lagere verkoopprijs dan een auto, maar dit betekent niet dat het per se moet worden aangeschaft met een eenmalig bedrag. Dit concept is bij Polderscooter niet nieuw, het wordt al een tijdje gebruikt en opvallend is dat er steeds meer mensen een scooter in de lease kopen in plaats van hem direct aan te schaffen. Vanwege het lage rentepercentage is het helemaal niet zoveel duurder om een scooter in de lease aan te schaffen ten opzichte van directe koop. Ga naar de website www.polderscooter.nl voor meer informatie over scooter lease.

Een scooter in de lease van Polderscooter

Dat scooter lease veel voordelen heeft ten opzichte van een scooter die je koopt en in een keer afrekent heb ik in de vorige alinea aan jullie uitgelegd. In deze alinea ga ik dieper in op het feit dat het verstandig is om dit bij Polderscooter te doen. Zelf heb ik hier ongeveer een maand geleden een scooter in de lease gekocht en ik ben blij hoe dit alles is verlopen. Het verkoopproces ging heel soepel. Ik kreeg in korte tijd alle informatie waar ik om vroeg en bovendien was het advies erg helder, ik had niet het idee dat er alles aan werd gedaan om mij met de duurste scooter te laten wegrijden. De verkoper was een hele aangename man die precies wist waar hij het over had, zo vertelde hij mij veel over alle verschillende opties en de voor- en nadelen van ieder model. Voorheen ben ik weleens met een vriend meegegaan naar een concurrent van Polderscooter en ik merkte een aanzienlijk verschil tussen deze aanbieders in het voordeel van Polderscooter.

Meer over Polderscooter?

Ben je benieuwd naar wat Polderscooter allemaal te bieden heeft of wat de voordelen zijn van een scooter in de lease bij hen? Kijk dan op de website of bezoek de vestiging. Vragen kunt u natuurlijk ook via de telefoon of via de e-mail sturen, maar een beter antwoord krijgt u zodra u een medewerker van Polderscooter spreekt in het echt!