Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid voor de laagste prijs

Bij Opslagman huurt u uw nieuwe opslagruimte in Amsterdam Zuid voor een lage prijs. Wij besparen echter niet op service! 

Waarvoor zijn de ruimtes geschikt?

De ruimtes die wij verhuren zijn zowel geschikt om grote spullen in op te slaan, als kleine spullen. U kunt er echter ook aan denken om een tijdelijke ruimte te huren. Het kan namelijk zomaar voorkomen dat uw nieuwe huis nog niet helemaal klaar is om in te richten, maar wat doet u dan met uw spullen? Sla ze op! U kunt bij ons ook een tijdelijke ruimte huren, om de periode te overbruggen tussen uw oude en nieuwe woning. Daarnaast kunt u ook voor langere tijd een ruimte huren. Staan de tuinmeubelen in de winter in de weg, maar heeft u geen bergruimte? Of heeft u nog dozen met oude schoolspullen, die u niet weg wilt doen, maar ook niet in huis hoeft te bewaren? Bij Opslagman kunt u een ruimte voor al deze spullen huren voor een aantrekkelijke prijs.

Voordelen

Zowel voor langere periodes als voor kortere periodes kunt u bij ons terecht met uw spullen. U regel de ruimte gemakkelijk online. Het huren van een ruimte kan op elk moment dat u uitkomt. Alle benodigde informatie wordt vervolgens automatisch toegestuurd of is te vinden via het eigen klantenportaal waarop u eenvoudig kunt inloggen. Wanneer u op zoek bent naar een ruimte voor kortere tijd, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, maar u weet nog niet precies hoe lang, kunt u bij Opslagman uw ruimte gemakkelijk kosteloos opzeggen op elk moment. Wij werken namelijk niet met een opzegtermijn. 

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid met extra’s 

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid van Opslagman komt met extra’s. Alle ruimtes zijn namelijk droog en verwarmd en worden 24 uur per dag beveiligd. Daarnaast kunt u alle dagen van de week bij uw ruimte naar binnen door middel van een toegangscode. Verder kunt u bij ons kosteloos gebruik maken van verschillende interne vervoermiddelen en een lift om uw spullen te verplaatsen. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden en wat onze klanten van ons vinden.