Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozenhal is de plek om dozen in te slaan

Als ik Dozenhal niet had gevonden, wist ik ook niet of mij dit was gelukt. Ik moest namelijk voor mijn werkgever meerdere soorten dozen op maat zien te vinden voor een goede prijs. Maar de meeste aanbieders verkopen dozen op maat voor een belachelijke prijs en bieden niet vele opties aan qua maten. Dus ik wilde een bedrijf die wel veel opties had in maten en die ook een beetje goedkoop was.

Een specifieke maat nodig? Dozenhal heeft het allemaal

Gelukkig bestaat het internet anders was ik nooit bij Dozenhal terecht gekomen. Want ik ben eerst gaan kijken of connecties van ons nog bepaalde bedrijven wisten. Maar helaas was er niemand die mij verder kon helpen. Daarna ben ik verder gaan kijken op het internet en daar kwam ik een paar websites tegen die mij wel konden helpen. Maar de website van Dozenhal vond ik het interessant om op te kijken, omdat ze meteen op de homepagina een zoekfunctie hebben om een specifieke maat doos te vinden. Dat systeem vond ik zelf fijn om meer te werken omdat ik zo alles snel had gevonden. Ik was al blij met deze vondst, totdat ik nog meer zag wat voor ze diensten ze hadden.

Nog meer goede diensten

Op een gegeven moment had ik de optie om tweedehands dozen te kiezen. Dit vond ik zelf een goed initiatief van Dozenhal, om zo papier te besparen. Daarnaast zag ik een dienst dat ze ook dozen laten bedrukken met een logo en design die jezelf kan opsturen. Ik liet dat aan mijn werkgever zien en die was erg enthousiast geworden. Nu leveren onze producten met het logo aan de zijkant en zijn we minder geld kwijt dan we hadden gepland. Dozenhal is zeker nu onze favoriet als het gaat om het vinden van de perfecte doos.

Bezoek de website

Wil je meer weten over het bedrijf, de producten en diensten die zij aan jou kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie over alles wat zij aanbieden en neem gerust eens contact op met hen als je vragen hebt.