Accesspara transit services
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dakkapel plaatsen door BM Daktechniek

Het laten plaatsen van een dakkapel klinkt als een enorme klus, maar in werkelijkheid kan dit heel snel en gemakkelijk. BM Daktechniek plaatst dakkapellen bij u in slechts 4 simpele stappen en dit met het juiste advies en een kwalitatieve uitvoering. De zorgvuldige plaatsing van de dakkapel voorkomt problemen zoals: lekkage, verzakking, scheuren en tocht. Daarom hanteert BM Daktechniek de volgende stappen voor een optimaal resultaat.

Stap 1: Oriënteren

U zoekt de juiste dakkapel voor uw woning. BM Daktechniek geeft u graag deskundig en vrijblijvend advies. Zodat u lekker kan genieten van uw dakkapel en al zijn voordelen zoals: meer daglicht, woonruimte en de waarde van uw woning die stijgt. Naam voor het juiste advies vrijblijvend contact op met: 0341-451355 Email naar: info@bmdaktechniek.nl Maak gebruik van het contactformulier op de site Of vraag een interactieve offerte aan

Stap 2: advies en afspraak

Voor dat u keuzes gaat maken, komt BM Daktechniek graag langs om al uw wensen te bespreken zoals: kleur, materiaal en kosten. In combinatie met uw wensen zal BM Daktechniek een advies aan u geven, voor de optimale uitvoering van uw plannen.

Stap 3: Gespecificeerde maatwerk offerte en opdracht

Nadat alle afspraken met u zijn gemaakt, maakt BM Daktechniek een gespecificeerde maatwerk offerte. Deze wordt naar u toegestuurd in combinatie met een planning voor het plaatsen van uw dakkapel. Pas als u tevreden bent over de plannen wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de dakkapel.

Stap 4: dakkapel plaatsen in 1 dag

’s Morgens arriveren de medewerkers BM Daktechniek bij u voor de deur. Uw dakkapel wordt dezelfde dag nog geplaatst. Na het plaatsen wordt de dakkapel ruimte bezemschoon achtergelaten. Wilt u ook een dakkapel plaatsen? Neem contact op met BM Daktechniek of kijk op www.bm-dakkapel.nl.