Dakkapel plaatsen door BM Daktechniek

Het laten plaatsen van een dakkapel klinkt als een enorme klus, maar in werkelijkheid kan dit heel snel en gemakkelijk. BM Daktechniek plaatst dakkapellen bij u in slechts 4 simpele stappen en dit met het juiste advies en een kwalitatieve uitvoering. De zorgvuldige plaatsing van de dakkapel voorkomt problemen zoals: lekkage, verzakking, scheuren en tocht. Daarom hanteert BM Daktechniek de volgende stappen voor een optimaal resultaat.

Stap 1: Oriënteren

U zoekt de juiste dakkapel voor uw woning. BM Daktechniek geeft u graag deskundig en vrijblijvend advies. Zodat u lekker kan genieten van uw dakkapel en al zijn voordelen zoals: meer daglicht, woonruimte en de waarde van uw woning die stijgt. Naam voor het juiste advies vrijblijvend contact op met: 0341-451355 Email naar: info@bmdaktechniek.nl Maak gebruik van het contactformulier op de site Of vraag een interactieve offerte aan

Stap 2: advies en afspraak

Voor dat u keuzes gaat maken, komt BM Daktechniek graag langs om al uw wensen te bespreken zoals: kleur, materiaal en kosten. In combinatie met uw wensen zal BM Daktechniek een advies aan u geven, voor de optimale uitvoering van uw plannen.

Stap 3: Gespecificeerde maatwerk offerte en opdracht

Nadat alle afspraken met u zijn gemaakt, maakt BM Daktechniek een gespecificeerde maatwerk offerte. Deze wordt naar u toegestuurd in combinatie met een planning voor het plaatsen van uw dakkapel. Pas als u tevreden bent over de plannen wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de dakkapel.

Stap 4: dakkapel plaatsen in 1 dag

’s Morgens arriveren de medewerkers BM Daktechniek bij u voor de deur. Uw dakkapel wordt dezelfde dag nog geplaatst. Na het plaatsen wordt de dakkapel ruimte bezemschoon achtergelaten. Wilt u ook een dakkapel plaatsen? Neem contact op met BM Daktechniek of kijk op www.bm-dakkapel.nl.

Back to Top