Vergunning is verleden tijd bij de realisatie van een mantelzorgwoning

Overweegt u al enige tijd om een mantelzorgwoning te laten bouwen in de tuin? Dan is er goed niwus. Het is niet langer noodzakelijk om hiervoor een vergunning te verkrijgen. Hiermee bespaart u zichzelf een hoop moeite. U hoeft namelijk niet meer eerst naar de gemeente voor het aanvragen van de vergunning voor de mantelzorgwoning, maar kunt direct naar een bouwbedrijf stappen voor de realisatie ervan. Wel is het nog steeds aan te raden om voor het bouwen van een mantelzorgwoning in zee te gaan met een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent mantelzorgwoningen, zoals Blommers Bouwsystemen B.V. Zij hebben in het verleden al diverse prachtige mantelzorgwoningen gerealiseerd en weten daarom ook precies aan welke eisen dit type woning moet voldoen.

Dankzij een mantelzorgwoning kunnen ouderen langer in hun eigen omgeving blijven wonen

Een aangepast woning voor mensen die zorg nodig hebben. Dat is een mantelzorgwoning. Deze woning wordt doorgaans geplaatst achter op het erf van familieleden die de mantelzorg verlenen. Dankzij een mantelzorgwoning hoeven ouderen niet meteen naar een verzorgingstehuis wanneer ze zorg nodig hebben. Veel ouderen vinden het dan ook fijn om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Wanneer u een specialist als Blommers Bouwsystemen B.V. inschakelt voor het realiseren van een mantelzorgwoning weet u zeker dat de woning een paleisje wordt waar ouderen, bijvoorbeeld uw ouders, aangenaam zullen wonen. Dit bedrijf heeft namelijk al diverse mantelzorgwoningen met succes ontworpen en gebouwd.

Verleen mantelzorg dichtbij huis dankzij een mantelzorgwoning

Het kan tijdrovend zijn als u keer op keer langsgaat bij uw hulpbehoevende ouders. Verleent u ook mantelzorg? Een oplossing hiervoor is om uw ouders bij u thuis te laten inwonen in een speciale mantelzorgwoning. U wilt uw ouders natuurlijk niet zomaar in een schuurtje huisvesten. Integendeel zelfs, u wilt dat uw hulpbehoevende ouders een zo aangenaam mogelijk onderkomen hebben. Een mantelzorgwoning op maat vervaardigd door Blommers Bouwsystemen B.V. is de oplossing. Dit bedrijf biedt niet alleen maatwerk oplossingen voor uw mantelzorgwoning, maar realiseert ook keer op keer de prachtigste gebouwen.