Kartonnen dozen in allerlei vormen en maten

Bij De Dozenhal heeft men veel soorten kartonnen dozen in diverse formaten op voorraad.  Nieuw of gebruikt, u kunt altijd de juiste kartonnen doos vinden voor het verzenden van uw producten. In deze blog een greep uit de soorten verzenddozen die u bij De Dozenhal kunt vinden.

Overigens, mocht u bij De Dozenhal toch het gewenste formaat doos niet vinden dan is het mogelijk om verzenddozen op maat te laten produceren.

Postdozen, de stevige kartonnen doos speciaal voor verzending

Een postdoos is speciaal gemaakt voor verzending. De doos is stevig en zo gemaakt dat hij bijna niet kreukt. Deze kartonnen doos is verkrijgbaar in twee soorten, de “normale” postdoos en een brievenbusdoos. De laatste is speciaal gemaakt om door de brievenbus te passen.

Palletdozen (Containerdozen)

Palletdozen, of containerdozen, zijn bijzonder geschikt voor gebruik op pallets. Door de   afmetingen van deze dozen passen ze precies op een pallet. Het kan zijn dat er één grote doos gestapeld kan worden op een pallet, maar ook meerdere kleine dozen behoren tot de mogelijkheid. De dozen zijn gemaakt van zware kwaliteit golfkarton wat ze zeer geschikt maakt om te stapelen.

Tabaksdozen, de zware jongen onder de kartonnen dozen

Tabaksdozen zijn zeer zware palletdozen die bestaan uit twee losse gelijke delen die over elkaar heen schuiven. Hierdoor zijn deze dozen in hoogte verstelbaar en, doordat er als het ware sprake is van twee dozen, zijn ze extra sterk. Een tabaksdoos kan dan ook veel gewicht aan wat deze doos geschikt maakt voor zeer zware verzendingen.

Amerikaanse vouwdozen

De naam zegt het al, een Amerikaanse vouwdoos is een echte vouwdoos. De doos is gemaakt van karton en makkelijk te vouwen. Een voorraad Amerikaanse vouwdozen neemt niet al te veel ruimte in beslag. Ideaal wanneer u ruimte moet besparen, maar tevens ideaal omdat u dan grote aantallen in kan kopen. Want hoe meer dozen, hoe goedkoper de prijs per stuk is.

Verzenddozen (webshopdozen)

Verzenddozen, of webshopdozen, zijn ideaal om webshop artikelen beschermd te versturen naar klanten. Verzenddozen zijn er in meerdere varianten: postbakdozen, speedboxen, brievenbusdozen en boekverpakkingen. Alle dozen kunnen eenvoudig in elkaar worden gevouwen en zijn direct verzendklaar.

Back to Top